Romanian English French German

v22xh Regio Centru2

UE

guv

mindezv

 car wash

instrstruct

,,Servicii de calitate – CAR WASH SERVICES”

Proiect finanțat din cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013
Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local" - Domeniul de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor"
Titlul proiectului: “Servicii de calitate – CAR WASH SERVICES”

Obiectivele proiectului:

Obiectivele SC CAR WASH SERVICES SRL sunt de doua tipuri, generale si specifice.

Obiectiv general:

Cresterea competitivitatii si productivitatii bunurilor si serviciilor oferite prin utilizarea de noi tehnologii.

Obiective specifice:

Retehnologizarea firmei cu echipamente moderne;

Diversificarea gamei de servicii si produse;

Dezvoltarea de noi locuri de munca in vederea sprijinirii necesitatilor firmei.

Durata de implementare a proiectului

Durata de implementare a proiectului este de 12 luni de la semnarea contractului de finantare.

Activitatile proiectului:

Activitatea 1: Achizitie servicii specializate de consultanta pentru implementarea proiectului.
Beneficiarul achizitioneaza servicii specializate pentru implementarea proiectului, firma de consultanta care va realiza managementul proiectului impreuna cu echipa din partea firmei care a depus cererea de finantare.
Activitatea 2: Achizitionarea de servicii modernizare/reabilitare spatii de productie.
Serviciile constau in amenajarea spatiilor cu podele din beton eticopterizat, reabilitarea acoperisului cu panouri tip IZOPAN, inlocuirea peretilor metalici existenti cu pereti tip IZOPAN, compartimentarea unei Sali de asteptare clienti cu profit PVC si geamuri termopan, placarea cu rigips si gresie a zonelor de asteptare, inlocuirea sistemului de incalzire cu tevi tip PPR, inlocuirea usilor si montarea a doua perdele de aer unidirectionale la intrarea si iesirea din spalatorie.
Activitatea 3: Achizitionarea de utilaje vulcanizare si geometrie auto.
Se vor cumpara utitaje vulcanizare si utilaje geometrie auto.
Activitatea 4: Achizitionarea de utilaje mecanica-schimb ulei, spalatorie si alte utilaje.
Se vor cumpara utilaje mecanica-schimb ulei precum si alte utilaje.
Activitatea 5: Realizare portal firma
Se vor achizitiona servicii pentru elaborarea specificatiilor tehnice si realizarea portalului firmei necesar promovarii activitatii acesteia si mentinerii relatiei cu clientii si potentialii ctienti.
Activitatea 6: Informare si publicitate
In vederea respectarii regulilor impuse prin Manualul de identitate vizuala si a conditiilor de promovare a proiectului se vor achizitiona urmatoarele elemente: Conferinta lansare proiect cu anunt in presa locala si conferinta finalizare proiect cu anunt in presa locala, 1 roll-up; 1 banner orizontal; 100 pliante, 100 mape prezentare, 19 autocolante echipamente, 3 aparitii in presa locala.
Activitatea 7: Promovare
In cadrul acestei activitati se vor desfasura activitati de promovare a proiectului cu ajutorul portalului realizat in acest scop, vor avea loc evenimente de promovare si prezentare a rezultatelor proiectului, unde se vor distribui pliante, mape de prezentare si flyere.
Activitatea 8: Selectia, angajarea de personal pe 8 noi posturi create prin intermediul proiectului
In cadrul acestei activitati se realizeaza recrutarea si selectia personalului care va opera cu noile utilaje.
Activitatea 9: Audit proiect
Se vor subcontracta serviciile unui auditor independent (persoana fizica sau juridica) care sa respecte reglementarile in vigoare privind conditiile de selectie a auditorilor si expertilor financiari pentru proiectele finantate din fonduri europene.
Activitatea 10: Managementul proiectului
Managementul proiectului este asigurat de catre firma de consultanta si de catre membri echipei din partea beneficiarului. Acestia vor participa la intocmirea rapoartelor tehnice de progres ale proiectului si a cereritor de rambursare si la asigurarea bunei desfasurari ale activitatilor proiectului si ate resurselor umane necesare activitatilor propuse.

Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională www.inforegio.ro

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

JSN One template designed by JoomlaShine.com